home Estrada, Naslovna JELENA KOSTOV bez bebe izašla iz porodilišta: Nemam nameru da objavljujem fotke svog Milije!

JELENA KOSTOV bez bebe izašla iz porodilišta: Nemam nameru da objavljujem fotke svog Milije!

Jelena Kostov napustila je danas oko podneva privatnu kliniku, u kojoj se porodila u ponedeljak i na svet donela malenog Miliju. Inače, Jelena se porodila carskim rezom, a porođaj je dobro podnela.

Kao i uvek do sada, njen muž Miljan Vuković izbegao je brojne medije ispred porodilišta. Pevačica je izjavila da je presrećna što je postala mama i da joj je krivo što se nije ranije ostvarila u toj ulozi.

– Tek kada se beba rodi i uzmete je u ruku, shvatite da je taj osećaj neopisiv. Sad mi je krivo što nisam ranije ostalo trudna, ali dobro… Svi pričaju da bi voleli da imaju petoro dece, ja sam skromna i volela bih da imam dvoje – rekla je pevačica.

Njen suprug Miljan ni ovaj put nije hteo da se fotografiše jer ne vole javno da se eksponira, a Kostovka kaže da nema nameru ni da objavljuje fotke svog deteta svakodnevno na društvenim mrežama.
– Nećete ga videti sigurno. Pošto tata ne voli da se slika, čisto sumnam da će dozvoliti da se i dete eskponira. Mada ni ja to ne volim, nisam pristalica toga da objavljujem slike deteta na Instagramu – zaključila je Jelena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen + three =