home Naslovna, VIP MLADOST LUDOST Ana i Bastijan Švajnštajger krišom bančili po srpskim kafanama!

MLADOST LUDOST Ana i Bastijan Švajnštajger krišom bančili po srpskim kafanama!

Ana i Bastijan Švajnštajger, srpska teniserka i nemački fudbaler, iskoristili su nekoliko slobodnih dana da skoknu do Beograda, gde već nekoliko dana banče po kafanama.

Kako su hteli da ova poseta bude tajna, oni se kriju od svih, a o dolasku su obavestili samo Aninu porodicu i kumu.

Naime, Švajni i Ana su na Aerodrom Nikola Tesla sleteli u subotu oko 14 časova, a direktno sa piste otišli su na ručak s Ivanovićima. Nakon ručka, Miloš je sestru i zeta sa koferima odvezao do Aninog stana u Novom Beogradu, ali kada je video našu ekipu ispred zgrade, brzo je džip odvezao u garažu. Sa njima je u autu bila i jedna devojka, verovatno Anina kuma Miroslava Najdanovska.

“Ana i Švajni su se samo presvukli i pobegli u provod. Oni su čitavu noć uživali u jednoj kafani u Skadarliji, gde su nazdravljali do jutra. Sa njima su bili kuma, Anin brat i još nekoliko ljudi. Ana je sve vreme đuskala, dok su Švajnija saletale devojke da se fotografišu sa njim”, kaže izvor.

Iako su do kasno ostali u gradu, oni su juče ustali rano kako bi prošetali ulicama Beograda dok još nema gužve. Njihov vozač je i ovog puta bio Anin brat, koji ih je oko 10 časova ujutru vratio u restoran u blizini njenog stana kako bi doručkovali. Švajni i Ana su, kako ih paparaco ne bi uslikao, utrčali u garažu, pa iz nje ušli u restoran. Na isti način su napustili lokal, tako što su pretrčali do zgrade u kojoj se nalazi teniserkin stan.
Ana i Švajni su, inače, večeras napustili Beograd jednako tiho kao što su i došli, ali su ipak uslišili molbe fanovima s kojima su snimili selfije na beogradskom i frankfurtskom aerodromu.

 

My Valentine @bastianschweinsteiger ❤

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Alo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 15 =