home Estrada, Naslovna SATISFAKCIJA ZA RAŽNATOVIĆE JK mora da plati Ceci 80.000 DINARA!

SATISFAKCIJA ZA RAŽNATOVIĆE JK mora da plati Ceci 80.000 DINARA!

 

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović dobila Jelenu Karleušu na sudu.

Dobro poznato suđenje između Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše konačno je dobilo epilog.

Kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, folk diva je dobila spor zbog uvreda koje je JK uputila na njen i račun njene porodice u otvorenom pismu koje je objavila na društvenoj mreži Fejsbuk.

Karleuša po presudi Apelacionog suda mora Ceci da isplati 80.000 dinara.

– Ceca je 2014. godine podnela tužbu protiv Jelene pred višim sudom u Beogradu i tražila naknadu nematerijalne štete zbog otvorenog pisma koje je Karleuša objavila. Naknadu štete je tražila zbog nanetog duševnog bola i kaljanja časti i ugleda. Po presudi, Jelena mora Ceci da isplati 80.000 dinara i da plati sve sudske troškove, koji iznose 113.000 dinara – kaže za „Alo!” izvor koji je upućen u proces.

– Presudom od 2. novembra 2015. delimično je usvojen Cecin zahtev, a nakon toga je doneta prvostepena presuda, a sve je to potvrđeno presudom Apelacionog suda u Beogradu 30. 3. 2016. godine – objašnjava naš dobro obavešteni izvor.

Podsećanja radi, Jelena Karleuša je 2010. napisala otvoreno pismo na društvenoj mreži Fejsbuk zbog kojeg je Ceca protiv nje podnela tužbu Osnovnom sudu u Beogradu.

Karleuša je u tom pismu iznela najgore moguće uvrede na račun Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, ali ono što je folk divu najviše povredilo jeste to što je JK u negativnom kontekstu pominjala i njenu, tada maloletnu, decu Veljka i Anastasiju.

Prvo suđenje na kojem su se folk diva i pevačica srele bilo je u oktobru 2012.

– Za ovaj tekst mogu da kažem da je maliciozan, uvredljiv, da sadrži neistinite informacije. Pročitala sam ovo pismo i za mene je predstavljalo veliku uvredu. Zbog objavljivanja ovog pisma imala sam veliki problem u porodici. Naime, imam sina i ćerku tinejdžere koji ničim nisu zaslužili da se o njima i o njihovoj majci ovako piše, a koje je ovaj tekst veoma povredio.

Takođe je na isti način pisano i o njihovom ocu, odnosno mom pokojnom suprugu. I ranije sam od nje trpela uvrede, ali joj nikada ni na koji način nisam odgovorila – izjavila je tada Ceca na sudu.

Jelena je tada ispričala da stoji iza svih svojih reči, koje će i dokazati, ali joj to do danas, očigledno, nije pošlo za rukom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eleven − eight =