home Estrada, Naslovna Suzana Mančić bila je u vezi s bivšem mužem Merime Njegomir! On se rado seća, a evo šta kaže Suzi…

Suzana Mančić bila je u vezi s bivšem mužem Merime Njegomir! On se rado seća, a evo šta kaže Suzi…

Suzana Mančić bila je u vezi s bivšem mužem Merime Njegomir, ekskluzivno saznaje Kurir!

Voditeljka je nekadašnjeg direktora Fonda za stočarstvo upoznala posle njegovog razvoda s pevačicom, koja ga je iznenada napustila 1995. posle 16 godina braka. Naša saznanja potvrdio je Milan Njegomir.
– Suzanu sam upoznao kada sam se razveo od Merime. Zapravo, nismo zvanično bili razvedeni, ali je ona otišla iz naše porodične kuće. Bio sam gost zobnatičkih večeri u Bačkoj Topoli. Tada je trebalo da pevaju Merima i Usnija Redžepova. Međutim, Merima je otišla za Švajcarsku, gde je imala drugi nastup, pa je umesto nje došla Mančićeva. Bila je veoma prijatna devojka – priseća se Njegomir i otkriva da su posle te večeri počeli da se zabavljaju:
– Suzana mi se svidela na prvi pogled. Bila je lepa žena i imala je zgodno telo. Svidelo mi se to što je bila pametna, baš kao i danas. Išli smo zajedno u Grčku na odmor. Nismo se dugo viđali, oko tri meseca. Drago mi je što je uspela u životu jer je bila uporna i znao sam da će uraditi nešto.

Tim povodom pozvali smo Suzanu, koja nije bila raspoložena da priča o kratkoj, ali burnoj vezi s mužem svoje koleginice.
– Molim vas, nemojte o tome da me pitate. Ne želim da pričam na tu temu. Jednostavno, nemam komentar – rekla je Suzana i brže-bolje prekinula vezu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − one =